Korujuhlaa oli kilpailukoruni Helmikeskuksen järjestämässä korukilpailussa http://www.helmikeskus.net/kisa.php

ja kiva yllätys tuli tänään eli voitin kilpailun. Viime vuonna sijoitukseni oli kolmas, joten voisi ajatella, että jotain kehitystä on tapahtunut tai sitten kuten urheilijoilla ajoitus osui kohdalleen:)

Korussa on helminä helmiäisnappeja ja lasihelmiä, nuo pienet mm. helmihattujen keskellä. Käytin helmihattuja vähän uudella tavalla riipusmaisesti ja liimasin reiän paikalle nuo pikkuhelmet. Korusta tuli aika juhlava - siitä nimikin, mutta sopii arkeen, jos vaikka on musta pusero, niin tulee kauniisti esille tuo koru ja muu asu voi olla ihan yksinkertainen. Tämäntyylistä tulee jatkossa ehkä enemmänkin tehtyä.

I won a jewerly competition with this necklace called 'Jewerly party'. The competition was organized by Helmikeskus http://www.helmikeskus.net/kisa.php. I am very happy, because now I get more beads:) In this necklace there are some mother of pearl beads and glass beads. I used bead caps in a new way like pendants. This necklace you can wear in a party but also during weekdays with simple dress.