Tälläisiä huovutettuja koruja tällä kertaa - hieman villaista luksusta. En halunnut tehdä korua vain pelkistä huopahelmistä tai edes niistä pelkästään puuhelmien kanssa, vaan päädyin aika näyttäviin koruihin lisäämällä niihin metallinhohdetta ja helmiä muhkeissa väreissä. Toki pelkästään huopahelmistäkin tehdyt korut ovat kauniita, mutta halusin näyttävyyttä lisää. Voitte kommentoida, pidättekö enemmän yksinkertaisemmistä huopakoruista vai näistä vähän runsaammista lisukkeilla varustelluista.

Nämä korut kyllä huomataan ja toimivat täydellisesti talvikoruina. Vaatteena riittää yksinkertainen asu ja nämä korut tekevät sitten asusta näyttävän ja naisellisen. Nämä ovat kyllä erittäin yksilöllisiä, toista samanlaista ei tule vastaan, kun puustit ovat itsetehtyjä ja jokainen erilainen. Työtä näissä koruissa on aika paljon, ensin se huovutus ja sitten vaatii hieman työstämistä, että saa jämäkkään villapuustiin reiän. Lisää näitä on kuitenkin tulossa.

This kind of necklaces I made of my felted beads this time. I added some metal parts and glass and  acrylic beads in order to make them look more luxury. These necklaces fit well with simple dresses and surely people notice them.