Nyt viimein oli aika päivittää oma pieni koru- ja meikkauspiste. Aluksi aikomuksena oli hankkia joku pieni työpöydän tapainen ja siirtää tämä vanha kaappi pois tieltä. Mutta koska kaappi on minusta aikas nätti, niin se saikin jäädä toimittamaan tehtävää, vaikka ei ergonomisesti olekaan mikään paras ratkaisu. Kaappi on muuten löytynyt mummolani kalustovajasta aikoja sitten. Siinä oli työkaluja yms. roinaa. Joskus parhaimpina päivinään se oli toimittanut astiakaapin virkaa ja tämä on sen yläosa. Silloin kun löysin tämän, värinä oli iloinen 70-lukuinen oranssi!

Kaappi oli ollut ilman toista vedintä, mutta nyt tuunasin siihen ison puuhelmen, jonka vielä koristelin helmillä. Minusta se oli oikein kaunis ratkaisu. Tylsempää olisi ollut hankkia kaveriksi samanlainen nuppi:)

Korvakoruja mulla on paljon, siis ihan joka lähtöön. Ennen kuin itse tein koruja, ostelin korviksia ja  nekin on vielä jäljellä, joten näissä kuvissa on siis vain osa. Tähän ruukkuun tein lisätangon rautalangasta, jotta koruja mahtuu enemmän. Jospa nyt muistaisi, millaisia korviksia omistaa, kun niitä on näkösälläkin.

Tämä vanha tuikkukruunu sai myös uuden tehtävän. Ripustin muutaman korun siihen ja se on kuin varjostin. Tuikutkin voi sinne vielä laittaa palamaan, jos vain löydän nuo lasit, jotka sopii tohon kruunuun. Nämäkin on nyt näppärästi esillä,  kun aamulla töihin mennessä miettii, minkä korun ottaisi:)

Pitkiä koruja laitoin kaapin reunoille koukkuihin roikkumaan. Näin nekin on paremmin esillä.

Rannekorut taas laitoin tähän Ikean joulukoristeripustimeen. Sormuksille täytyisi vielä keksiä joku juttu. Pentikin poro taitaa joutua sormusten pidikkeeksi.

Tyttäreni lähettämät nilkkakorut odottavat kevättä tässä. Jalassa ovat nytkin ja kivasti esillä.

Lopuksi vielä yhtä lemppariväriäni eli pinkkiä piristyttämään 'kauneuspöytääni' :)

Here are some pictures of my 'beauty table' I have tried to put some of my necklaces, bracelets and earrings hanging all over the place so I can see what kind of things I have got. This table is actually an old cupboard from my grandparent's shed. The original colour was orange, or it was the colour when I found it years ago. I fixed it and put also one new handle ( wood bead with glass beads).

I like pink as you can see the picture and I am now surrounded by my beads:)