Taas vaihteeksi avainnauhoja. Tähän puuvillanauhaan nyt tein, koska uskon tämän olevan kestävämpi kuin vaijeri.  Niin ja nyt taitaa olla puuhelmikausi. Vähän toki seassa on metallihelmiä ja muutama siemenhelmikin. Ovat muuten ihanan kevyitä, vaikka pituutta on 92 cm + 15 cm riipusosa.

Tämä kokeilu lähti tilauskyselystä ja itse ainakin näistä tykkään. Jotenkin ovat sellaisia eläväpintaisia tai monimuotoisia tai mikä onkaan oikea sana. Tämä on sellaista näpertämistä, koska aika monta solmua tulee tehtyä. Taakse laitoin tuon 'heikoimman lenkin', koska solmu niskan takana tuosta puuvillanauhasta ei varmaan kiinni jäädessä katkea. Sain viime viikolla noita kauniita lukkojakin. Nämä nauhat tosiaan saattavat mennä tilaukseen, mutta toinen saattaa jäädä myyntiin, jos joku on kiinnostunut. Ja ehkä tulee solmittua vielä muitakin.

Koska nykyään koruiluaikani on kovin rajoitteista, kun on tuo duunikin nykyään, niin ihan kamalasti en myyntiin koruja saa, mutta muutama silloin tällöin. Kannattaa seurata blogia ja laittaa viestiä, jos on korutarpeita. En mä tätä harrastusta osaa lopettaa. Ja vaikka kynsiänikin tuunailen nyt, niin korujakin syntyy yli oman tarpeen:)