Viikot menevät nykyään aika vähäisellä koruilulla, koska aika menee iltaisin ihan kotijuttuihin. Jostain iski nyt loppuviikosta ompelukärpänen ja  tein ensin yhden pellavatunikan, sinisen jakun se onnistui ihan ok, niin sitten tein vielä pari tunikaa. Mallin otin erään merkkivaatteen tunikasta ja tein siis ekan kappaleen ilman kaavoja ulkomuistista:) No pitihän sitten tunikoihin saada korut. Vihreä koru on pukuun kiinnitettävä koru, mutta siihen voi myös laittaa lisää ketjua, niin se on normaali  kaulakoru.
Tuollainen puvussa oleva koru ei ainakaan ärsytä ihoa! Eräällä viihdetaiteilijalla oli tämäntyyppinen koru, paljon isompi kylläkin, mutta näytti oikein kivalta systeemiltä, siksi kokeilin
Pellava-musta tunika sai seurakseen pitkän korun. Ehkä jossain välissä teen vielä rannekorukin tai korvikset samaan tyyllin.

Self made tunics with matching jewelry of course. I haven't had time to make much new jewelry, but for these tunics I needed new necklaces. The green one is bit different, cause one can attach it to the neck hole.