Jotain vähän erityylistä, jotten jymähdä tekemään vain pitkiä koruja, joissa on sydänriipus:) Eli nyt otin käyttöön nahkanauhan, joka on aivan ihanaa, taipuisaa ja ohutta. Lisäksi otin silkkinauhaa pariin koruun. Sillä saa kivaa ilmettä ja väriäkin halutessa. Tuo perhosriipus on mielestäni aivan ihana. Tilasin myös muutaman messinginvärisen osan, kun halusin vaihtelua hopeaväriin.

Perhoskorussa siis lasi- ja metallihelmiä nahkanauhassa, seuraavassa lisänä silkkinauhaa ja purppuranvärisessä on sitten vielä kivihelmiäkin mukana. Nämä on mielestäni hieman hillitympiä koruja ja sopivat oikein hyvin arkeen - jaa no miksei juhlaankin:)

A little bit different this time. I have been making those long necklaces with heart pendants so many that I wanted to do something different this time. I bought some leather cord and quality was excellent and I used it and also some ribbons. This butterfly pendant is so beautiful that it didn't need actually much colourful beads. I think these necklaces one can wear every day.